KAYSERİ / TOMARZA - Tomarza Anadolu İmam Hatip Lisesi

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KARNE DAĞITIM TÖRENİ

2024 2028 STRATEJİK PLAN

Ara

1.dönem 2.ortak sınav tarihleri aşağıdaki gibidir:

Ara

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Sınıfım Kayseri" projesi kapsamında okulumuz 9 ve 10.sınıf öğrencileri Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Kayseri Lisesi Müzesi ve Kayseri Selçuklu Uygarlığı Müzesini ziyaret etmişerdir.

Ara

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüüzn "Öğretmenim Bizde" projesi kapsamında sınıf rehber öğretmenlerimiz ve eğitim yöneticilerimiz veli ziyaretleri yapmışlardır.

Kas

Tomarza İlçe Kaymakamımız Sayın Ali BUZKAYA, Tomarza İlçe Milli Eğiitm Müdürlümüz Sayın Mehmet KURT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın İmran ÖÇSOY, Tomarza Müftümüz Sayın Mürsel GÖKDERE, 21/11/2023 tarihinde saat 11:30'da okulumuzu ziyaret etmişler, okulumuz öğrencileri ile sohbet etmiller ve öğrencilerimize destek verdiklerini belirtmişlerdir

Kas

Tomarza Toplum Sağlığı görevlileri, 21/11/2023 tarhinde saat 10:30'da okulumuz konferans salonunda okulumuz öğrencilerine ağız ve diş sağlığı ve diyabet konulu seminerler vermişlerdir.

Kas

09/11/2023 tarihinde okulumuz bahçesi toplanma alanı ve okulumuz konferans salonunda Kayseri ve Tomarza emniyet trafik ekipleri okulumuz öğrencilerine teorik ve simülasyon trafik güvenliği semineri vermiştir.

Kas

Eğitsel-mesleki rehberlik ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün "Hedf YKS" uygulaması kapsamında 02/11/2023 tarihinde Kayseri'de bulunan Erciyes Üniversitesi ve Nuh Naciş Yazgan Üniversitesine rehberlik gezisi düzenlenmiştir. Erciyes Üniversitesinde İlahiyat Fakültesi,Mühendislik Fakültesi ve Spor Fakültesi ; Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi rehberler eşliğinde gezilmiştir.

Kas

02/11/2023 tarihinde  Okul sporları kapsamında Gençler B serbest güreş Türkiye şampiyonası il seçmelerinde  4 adet il birinciliği; 5 adet ikincilik  ve 2 adet üçüncülük alarak okulumuz güreş takımı il birincisi olmuştur.Güreş takımı antrönörü Şamil ALKIŞ Hocamız başta olmak üzere müsabakalarda okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

19/10/2023 tarihinde okulumuz öğrencileri Tomarza Belediyesinin tahsis etmiş olduğu araçlarla 6.Kayseri Kitap Fuarına düzenlenen geziye katılmışlardır.

Ekm

13 Ekim Afet Risklerini Azaltma Günü vesilesiyle okulumuzda 13/10/2023 tarihinde saat 10:40'da acil durum tatbikatı yapılmıştır

Eyl

Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri olan Mevlid Kandilinde, okulumuz mesleki tatbikat kulübünün düzenlediği programla okulumuz tatbikat camiinde ifa edilmiştir