KAYSERİ / TOMARZA - Tomarza Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Program ile öğrencilere ve velilerine yönelik düzenlenecek eğitimler aracılığıyla öğrencilerin akran ilişkileri ve güvenli dijitalleşme becerilerini geliştirmek; sağlıklı aile, sağlıklı toplum için anne babaların çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurmalarının önündeki engelleri kaldırmak; çocukların duygu ve düşüncelerini anlamalarında ve kuşak farklılığı bağlamında karşılaşılan güçlüklere çözüm üretme noktasında velilere rehberlik yapmak amaçlanmıştır.

En az dört eğitimden oluşan Aile Çocuk Eğitim Programı tüm okullarımız uygulayacak olup 14 Haziran 2024 tarihine kadar tamamlanacaktır.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Oku-Yorum projesi kapsamında Şubat ayından itibaren her gün 1 ders saati okuma saati uygulaması sürdürülmektedir.

Nis

2.DÖNEM VELİ TOPLANTISI VE OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU, 24 NİSAN 2024 TARİHİNDE SAAT 10:00'DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILMIŞTIR.

Nis

Okulumuz Kültür-Edebiyat kulübü tarafından düzenlenen etkinlikle Kayseri Devlet Tiyatrosunda sahnelenen "Bahar Noktası" oyunu okulumuz öğrencileirince izlenmiştir

Nis

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından düzenlenen Sağlıklı Beslenme seminerleri okulumuz öğrencilerine diyetislerce verilmiştir

Mrt

25-31 Mart Kütüphaneler Haftası vesilesiyle Tomarza İlçe Halk Kütüphanesine sosyal kulüp inceleme gezisi yapılmıştır. Geziye katılan tüm öğrencileirmizin kütüphaneye üyeliği sağlanmıştır

Mrt

MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve Sosyal Sorumluluk Yönergesi gereğince okulumuzda bulunan sosyal kulüler Mart ayı sosyal sorumluluk etkinliklerini tamamlamışlardır.

Mrt

25 MART-05 NİSAN 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK 2.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TARİHLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

Şbt

Okulumuz mesleki tatbikat kulübü tarafından Namazla Vakti Kuşanmak etkinlikleri çerçevesince 26/02/2024 tarihinde okulumuz tatbikat camiinde imamet-müezzinlik yarışması düzenlenmiştir

Şbt

23/02/2024 tarihinde okulumuz tatbikat camiinde Tomarza Müftülüğü ve okulumuz mesleki tatbikat kulübü işbirliği ile sabah namazı buluşması tertip edilmiştir.

Şbt

15/02/2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda Tomarza Toplum Sağlığı yetkilileri, okulumuz öğrencilerine "Kişisel Hijyen" ve "Teknoloji Bağımlılığı" seminerleri vermişlerdir

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KARNE DAĞITIM TÖRENİ

2024 2028 STRATEJİK PLAN

Ara

1.dönem 2.ortak sınav tarihleri aşağıdaki gibidir:

Ara

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Sınıfım Kayseri" projesi kapsamında okulumuz 9 ve 10.sınıf öğrencileri Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Kayseri Lisesi Müzesi ve Kayseri Selçuklu Uygarlığı Müzesini ziyaret etmişerdir.